Hibernate Books

All times are UTC - 5 hours [ DST ]



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problem searching when indexes are deleted
PostPosted: Fri Nov 25, 2011 4:01 am 
Regular
Regular

Joined: Thu Jun 16, 2011 12:03 pm
Posts: 94
Hi,

I have tested my Hibernate Search application. This is my test:

-Indexing all data
-searching for any parameter works fine
-delete all indexes
-searching for any parameter works fine (faster than the first searching)

Could it be that is there a cache from hibernate search?

How can i disable this cache? what is the best approach?

I have tested with these properties in my hibernate.cfg.xml but it didn't work:

<property name="cache.provider_class">org.hibernate.cache.NoCacheProvider</property>
<property name="hibernate.cache.use_query_cache">false</property>
<property name="hibernate.cache.use_second_level_cache">false</property>
<property name="hibernate.cache.query_cache_factory">false</property>


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem searching when indexes are deleted
PostPosted: Fri Nov 25, 2011 5:45 am 
Hibernate Team
Hibernate Team

Joined: Thu Apr 05, 2007 5:52 am
Posts: 1689
Location: Sweden
Hi,

I think you might have gotten a few things wrong ;-)

Most apparently you are talking about Hibernate Search (which is Hibernate + Lucene), but you are trying to influence it by settings general Hibernate second level cache settings. These things are unrelated.

Provided we are talking about Hibernate Search, if you purge the Lucene index and rerun your search the search result should be empty. How do you delete the index? You cannot just physically delete the index files!

Maybe you could clarify what you are trying to do and how you do it.

--Hardy


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem searching when indexes are deleted
PostPosted: Fri Nov 25, 2011 7:05 am 
Regular
Regular

Joined: Thu Jun 16, 2011 12:03 pm
Posts: 94
Hi,

Thank you for your response.

I just wrote what my partner told me and I didn't really know the problem.

As you told me, I have asked my companions, and they were deleting physically the indexes and that's the problem.

Thanks in advance.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
© Copyright 2014, Red Hat Inc. All rights reserved. JBoss and Hibernate are registered trademarks and servicemarks of Red Hat, Inc.