-->
These old forums are deprecated now and set to read-only. We are waiting for you on our new forums!
More modern, Discourse-based and with GitHub/Google/Twitter authentication built-in.

All times are UTC - 5 hours [ DST ]



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Upgraded Eclipse/Tools now get ClassNotFoundException
PostPosted: Mon Nov 28, 2011 5:02 pm 
Beginner
Beginner

Joined: Mon Aug 22, 2005 1:22 am
Posts: 36
I have upgraded Eclipse to latest stable (Indigo) and installed Hibernate Tools to latest as well.

I had a previous workspace in Eclipse that had hibernate configurations. I opened one of these and saw Configuration, Session Factory, Database without error. I opened up Configuration with success. Upon opening up Session Factory, I get ClassNotFoundException now. The class that it is bombing out on is on a inner class component used for the identity of a mapped class.

This all worked in a previous Eclipse/Hibernate Tool combination.

I have searched via google and this forum to see if this is a known issue and I cannot find any occurrence of this issue.

Note: when I run may application start class...all is well. I just can't access the session factory via the tools.

Any help or pointers would be greatly appreciated in tracking this down as I would like to upgrade to the latest versions.

Thanks
- Doug


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
© Copyright 2014, Red Hat Inc. All rights reserved. JBoss and Hibernate are registered trademarks and servicemarks of Red Hat, Inc.