Hibernate Books

All times are UTC - 5 hours [ DST ]



Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Revere Engineering from SQL Server does nothing
PostPosted: Tue Aug 09, 2011 10:26 am 
Newbie

Joined: Tue Aug 09, 2011 10:21 am
Posts: 1
I am trying to reverse engineer the dao's and classes from sql server via ant. When I run, I get no errors and no results. I have seen previous posts regarding match-catalog, but that yields nothing as well.

I know I am connecting because when I change the UID/PW... I get an error.

Here are snippets of what I am using .... in SQL Server - the table is dbo.app_user in TradingSystem db

From rev eng file

<table-filter match-catalog="TradingSystem" match-schema="dbo" match-name="app_user"/>

Ant file
<target name="generate" description="Build Hibernate Models">
<echo message="Starting to generate models ...."/>
<taskdef name="hibernatetool" classname="org.hibernate.tool.ant.HibernateToolTask" classpathref="toolslib" />

<hibernatetool destdir="${generate.dir}">
<!-- <classpath>
<path location="${build.dir}\"/>
</classpath> -->

<!-- <configuration configurationfile="${config.dir}/hibernate.cfg.xml"/> -->
<!-- <annotationconfiguration configurationfile="${config.dir}/hibernate.cfg.xml"/> -->
<jdbcconfiguration propertyfile="${config.dir}/hibernate.properties" revengfile="${config.dir}/hibernate.reveng.xml" packagename="com.ddh.financialforum.model" />

<hbm2java ejb3="true" jdk5="true"/>
<hbm2hbmxml/>
<hbm2dao/>
</hibernatetool>

<echo message="Completes generate models ...."/>
</target>

Thanks in advance!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
© Copyright 2014, Red Hat Inc. All rights reserved. JBoss and Hibernate are registered trademarks and servicemarks of Red Hat, Inc.