Hibernate Books

All times are UTC - 5 hours [ DST ]



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: "Unknown entity" while trying to run the basic sample appl
PostPosted: Fri Aug 12, 2011 2:32 pm 
Newbie

Joined: Fri Aug 12, 2011 2:26 pm
Posts: 3
Hello
i am getting the following exception while trying to run the sample DogBreedRunner application

INFO: ARJUNA12170: TransactionStatusManager started on port 56425 and host 127.0.0.1 with service com.arjuna.ats.arjuna.recovery.ActionStatusService
java.lang.IllegalArgumentException: Unknown entity: org.hibernate.ogm.examples.gettingstarted.domain.Breed
at org.hibernate.ejb.AbstractEntityManagerImpl.persist(AbstractEntityManagerImpl.java:675)
at org.hibernate.ogm.jpa.impl.OgmEntityManager.persist(OgmEntityManager.java:69)
at org.hibernate.ogm.examples.gettingstarted.DogBreedRunner.main(DogBreedRunner.java:35)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:601)
at com.intellij.rt.execution.application.AppMain.main(AppMain.java:120)
Aug 12, 2011 8:16:49 PM com.arjuna.ats.arjuna.coordinator.TransactionReaper check
WAR

Thank you
bate


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: "Unknown entity" while trying to run the basic sample appl
PostPosted: Fri Aug 12, 2011 2:33 pm 
Newbie

Joined: Fri Aug 12, 2011 2:26 pm
Posts: 3
i am eager to try this out


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: "Unknown entity" while trying to run the basic sample appl
PostPosted: Mon Aug 15, 2011 8:50 am 
Hibernate Team
Hibernate Team

Joined: Fri Oct 05, 2007 4:47 pm
Posts: 2296
Location: Third rock from the Sun
Hi Bate,
this error seems related to your other question: the EntityManager will auto-discover entities from the classpath containing the META-INF/persistence.xml, but since it didn't find them it seems your project configuration is not correct.
If I import this as a new Maven project either in IDEA or in Eclipse, running the application works fine (I didn't try other IDEs, but it should work all the same provided they have good Maven support, like Netbeans should work fine too).

_________________
Sanne
http://in.relation.to/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
© Copyright 2014, Red Hat Inc. All rights reserved. JBoss and Hibernate are registered trademarks and servicemarks of Red Hat, Inc.