|
hi
i'm having a strange error i am trying to save an object that in an earlier version it worked ok but now isn't look this is the error
Full stack trace of any exception that occurs:
org.springframework.orm.hibernate3.HibernateOptimisticLockingFailureException: Unexpected row count: 0 expected: 1; nested exception is org.hibernate.StaleStateException: Unexpected row count: 0 expected: 1
org.hibernate.StaleStateException: Unexpected row count: 0 expected: 1
at org.hibernate.jdbc.NonBatchingBatcher.addToBatch(NonBatchingBatcher.java:27)
at org.hibernate.persister.entity.AbstractEntityPersister.update(AbstractEntityPersister.java:2204)
at org.hibernate.persister.entity.AbstractEntityPersister.updateOrInsert(AbstractEntityPersister.java:2118)
at org.hibernate.persister.entity.AbstractEntityPersister.update(AbstractEntityPersister.java:2374)
at org.hibernate.action.EntityUpdateAction.execute(EntityUpdateAction.java:84)
at org.hibernate.engine.ActionQueue.execute(ActionQueue.java:243)
at org.hibernate.engine.ActionQueue.executeActions(ActionQueue.java:227)
at org.hibernate.engine.ActionQueue.executeActions(ActionQueue.java:141)
at org.hibernate.event.def.AbstractFlushingEventListener.performExecutions(AbstractFlushingEventListener.java:296)
at org.hibernate.event.def.DefaultFlushEventListener.onFlush(DefaultFlushEventListener.java:27)
at org.hibernate.impl.SessionImpl.flush(SessionImpl.java:1007)
at org.springframework.orm.hibernate3.HibernateAccessor.flushIfNecessary(HibernateAccessor.java:394)
at org.springframework.orm.hibernate3.HibernateTemplate.execute(HibernateTemplate.java:367)
at org.springframework.orm.hibernate3.HibernateTemplate.saveOrUpdate(HibernateTemplate.java:690)
at zun.inventario.nomencladores.dao.impl.hibernate.FacturaCompraDAOHibernate.saveOrUpdate(FacturaCompraDAOHibernate.java:12)
at zun.inventario.nomencladores.dao.test.FacturaCompraDAOTest.testFacturaCompraDAO(FacturaCompraDAOTest.java:55)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke
it tells me sth about the isolation level but i am not working with this features yet, i ma using the hibernate template that spring provide i am just doing this
getHibernateTemplate.saveOrUpdate(myObj);
what it may be???
|
|